Rólunk

Napjaink egyik slágerterméke a zöld kávé. Nem véletlen, hiszen a zöld kávé számtalan jótékony hatása ismert: antioxidánsokkal látja el a szervezetet, segíti az anyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, csökkenti a vérnyomást, javítja a mentális éberséget!  A zöld kávé legfőbb hatóanyag a klorogénsav!

Sokféle zöldkávé kering a köztudatban. A valódi zöld kávé a még pörköletlen, nyers kávészemek, így tartalmaznak minden hatóanyagot (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól.

A ClaraCaffe Webáruházban többféle , a világ különböző tájairól származó valódi zöld kávét találsz! Válaszd ki a kedvenced, rendeld meg otthonodból, és mi házhoz szállítjuk neked!

A ClaraCaffe Webáruházat családi összefogásban üzemeltetjük, ezért igyekszünk ügyfeleinkkel is családias viszonyt kialakítani, igazodni az igényeikhez.

Kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes sűrűn visszalátogatni webáruházunkba.

Reméljük, hogy a Te tetszésed is elnyeri a ClaraCaffe.hu webáruház, és hamarosan küldhetjük a kedvenc kávéd vagy kiegészítőt!

Nézz körül nálunk, és ha találsz kedvedrevalót, vásárolj be, majd ajánlj minket kávékedvelő ismerőseidnek is! Ha kérésed van a 30/479-02-05 számon  vagy emailben ( info.claracaffe@gmail.com ) címen igyekszünk segíteni. Ugyanezeken az elérhetőségeken várjuk visszajelzésed is!

Telkes Klára